Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
PääsivuLatest imagesHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Uudenlaista tuntitoimintaa loppuvuodesta + mahdollisesti pakollinen taukoilmoitus

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Tinúvel
Admin
Admin
Tinúvel


Viestien lukumäärä : 136
Join date : 05.01.2011

Uudenlaista tuntitoimintaa loppuvuodesta + mahdollisesti pakollinen taukoilmoitus Empty
ViestiAihe: Uudenlaista tuntitoimintaa loppuvuodesta + mahdollisesti pakollinen taukoilmoitus   Uudenlaista tuntitoimintaa loppuvuodesta + mahdollisesti pakollinen taukoilmoitus I_icon_minitimeTo Elo 09, 2012 5:19 am

Ylläpidon puolesta oikein hyvää pian alkavaa syksyä! Infoan teitä nyt uudesta tuntisuunnitelmastani, sekä mahdollisesti pakollisesta taukoilusta. Mutta nyt asiaan.

1. Uusi tuntijärjestelmä
Olen tässä parina päivänä suunnitellut Peikonjokeen uudenlaista tuntitoimintatsydeemiä, jonka avulla tuntitoiminnasta tulisi motivoivampaa ja helpompaa niin tunneille haluaville kuin ylläpidollekin (tai sitten ei, kattellaan miten tässä käy!). Uusi tuntijärjestelmä käsittää ratsastustasot ja mahdollisuuden varata yksityistunnin milloin vain itse haluat!

Tätä uutta järjestelmää suunnitellaan elokuun ajan sekä syyskuun alkupuoliskolla ja marraskuussa, mahdollisesti myös lokakuussa. Järjestelmä otetaan käyttöön marras-joulukuussa riippuen, kuinka nopeasti saan suunniteltua tuntijärjestelmän loppuun ja siirrettyä sen sivuille (sekä saanut mahdollisesti ylitursuavan deviantart-viestilootani selvitettyä ja yleensäkin selvinnyt hengissä ulkomailta takaisin kotiin).

Koska järjestelmä on vielä suunnitteluvaiheessa, erittäin varhaisessa sellaisessa, otankin mielelläni vastaan kaikenlaisia toiveita ja ehdotuksia teiltä kaikilta. (: Viestiä vain tulemaan tähän topickiin!

2. Mahdollisesti pakollinen tauko
(^ Antakaa anteeksi tuo järkyttävä lause.) Mutta tosiaan, Peikkistä, kuten muitakin virtuaalitallejani ja koko nettielämääni, kohtaa mahdollisesti pakollinen tauko syyskuun puolesta välistä marraskuun alkuun (n. 7 vkoa). Ylläpito on siis lähdössä työssäoppimiseen, suuntana 99% varmuudella ulkomaat, eikä nettiin pääsystä ole takeita. Lisäinfoa tauosta ja mitä sen aikana tapahtuu (ja ei tule tapahtumaan) tulossa myöhemmin, mutta ajattelin jo nyt teille tästä alustavasti mainita. (:
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.freewebs.com/heposett
 
Uudenlaista tuntitoimintaa loppuvuodesta + mahdollisesti pakollinen taukoilmoitus
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Peikonjoki :: Ilmoitustaulu-
Siirry: