Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
PääsivuLatest imagesHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Ohjeistusta

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Tinúvel
Admin
Admin
Tinúvel


Viestien lukumäärä : 136
Join date : 05.01.2011

Ohjeistusta Empty
ViestiAihe: Ohjeistusta   Ohjeistusta I_icon_minitimeSu Tammi 09, 2011 6:05 am

Ohjeita foorumin käyttöön. Ohjeita lisätään ja päivitetään tarvittaessa. Ehdotuksia ohjeiden aiheista voi laittaa tähän alle tai lähettää yksityisviestillä. Smile Huomioithan, että ohjeiden kirjoittaminen on vielä kesken!

Viestien sisältö ja käyttäytyminen
Foorumin käyttäjiltä odotetaan asiallista käytöstä; siistiä kielenkäyttöä ja reilua käytöstä kanssaihmisiä kohtaan. Vältäthän tuplapostailua, voit muokata viestiäsi edit-nappulan avulla.
Huonosti/ilkeästi käyttäytyville foorumilaisille annamme varoituksen heidän käytöksestään. Huonon käytöksen jatkuessa annetaan porttikielto, joka on voimassa määrittelemättömän ajan, kuitenkin vähintään kuukauden päivät. Erittäin huono käytös tai porttikiellon jälkeen jatkunut huono käytös johtaa tunnuksen poistamiseen.

Käyttäjäryhmät
Talliporukka - Vaikka käyttäjät voivat anoa pääsyä tähän ryhmään, silti käyttäjäryhmään kuuluvat lähes poikkeuksetta vain hoitajat, yksityisten omistajat ja ponikerholaiset, eli kaikki samat henkilöt, joiden esittelyt löydät myös tallin sivuilta (täältä).

Hoitohevonen ja hoitaminen
Vapaista hoitohevosista ilmoitetaan tällä foorumilla. Hoitohevosia on turha kysellä muualta. Yksityishevostenkin hoitajiksi pääsevät vain jo talliporukkaan kuuluvat jäsenet.
Hoitaminen tapahtuu kunkin hevosen omaan päiväkirjaan, jotka löydät täältä. Hoitaa voi esimerkiksi perinteisellä tarinalla tai piirtämällä, runoilemalla... Mitä ikinä keksitkään! Hevosia saa hoitaa vain niiden hoitajat! Yhtä henkilöä kohden annetaan vain yksi hoitohevonen Peikkometsän omista hoitohevosista, mutta joillain hoitajilla voi olla hoidettavanaan myös jokin yksityishevonen. Huomioithan, että hoitaja voi hoitaa vain yhtä Peikkometsän hevosta ja yhtä yksityishevosta, eli maksimissaan kaksi hoitohevosta yhtä ihmistä kohden. Taukoilusta tällä hetkellä ilmoitukset Tinúvelille yksityisviestillä.
Lisää hoitamisesta täällä.

Yksityishevoset
Vapaista tallipaikoista ilmoitetaan täällä. Tallipaikkoja ei kannata kysellä jos yksityishaku ei ole päällä, sillä todennäköisesti tällöin ei ole vapaita karsinapaikkoja.
Peikkometsään tulevalla hevosella on oltava omat sivut ja vähintään yksi piirretty kuva. Yksityishevosille voi ottaa hoitajan, mutta tämän täytyy poikkeuksellisesti olla joku jo talliporukkaan kuuluva henkilö. Yksityishevosilla on omat päiväkirjat, joihin yksityishevosen omistaja ja mahdollinen hoitaja kirjoittava. Päiväkirjat löydät täältä.
Lisää yksityishevosista täällä.

-----
new topic - uusi aihe
add reply - vastaa

quote - lainaa
edit - muokkaa
x - poista viesti

profile - käyttäjän profiili
mp - lähetä yksityisviesti käyttäjälle
email - lähetä sähköposti käyttäjälle
www - käyttäjän www-sivusto

-----
HUOM! Jos foorumi ei toimi toivotulla tavalla tai löydät jotain virheitä tms, ilmoitathan siitä yksityisviestillä tai vieraskirjaan. Smile Kiitos.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.freewebs.com/heposett
 
Ohjeistusta
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Peikonjoki :: Vieraskirja-
Siirry: